torsdag 14 juli 2011

Rövare

För några månader sen fick jag ett fixar-ryck och röjde lite i kontoinställningarna till mina domäner. Jag hittade en "catch-all"-inställning som gör att när det kommer mail till [vilken adress som helst]@baba.se så kommer mailen till en folder i min gmail. Smidigt!

Efter några dagar insåg jag att av alla namn som får mail på *@baba.se finns det ett namn som är klart överrepresenterat:


Att just Ali@Baba.se skulle få så oproportionerligt mycket mer post än alla andra adresser tycker jag tyder på lite kreativitet hos många som fyller i såna webb-formulär som kräver epostadresser - dit med ett rövarnamn (eller åtminstone ett relaterat till rövare - Ali Baba själv var ju tydligen hederlig).


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream