söndag 11 april 2010

Jag vill inte ha skor

50 cm stod det på förpackningen med kökslådeinrednig, tydligt utmätt vilket mått som avsågs: innermåttet på lådan. 50 cm är vår låda, invändigt. Men sen visade det sig att det var utvändigt man mäter lådbredder - innehållet i förpackningen som det står 50 cm på passar lådor som är 40 cm breda.

Så jag fick packa in Sofie i bilen och åka till IKEA idag också för att byta.

Fram till IKEA-parkeringen, hittar en bra plats (man ska svänga höger direkt man kommer in på parkeringen, och köra mot Maxi, svänga mot IKEA-utgången = snabbast och störst chans på ledigt nära), ut med Sofie ur bilen. Hon tittar lite konstigt på mig när jag låser bilen och sätter fart..

-Pappa, jag vill inte ha skor. (skooj säger hon iofs, men det gör sig inte i skrift)

Jag har glömt att ta på henne skorna, och hon måste väl tänkt nåt i stil med "Nehepp, inga skor idag. Ok, men det kan jag leva med. Jag säger till pappa att det funkar utan också!".

Det är inte bara Sofie som bjuder på skratt. När vi kom hem från Halland förra veckan och svängde in på vår gata frågade vi Linn
-Vet du var vi är nu?
Linn tänker en lång stund, och svarar sen
-Här!


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream