onsdag 4 november 2009

Bloggning mot Skäggväxt

beard vs blogging

Vem hade anat detta?

4 Comments:

  • Jag anar det fortfarande inte. Vad menas? Att du odlar skägg istället för att blogga? But it makes no sense; om du inte slösar tid på rakning så har du ju mer tid att blogga på. Aha, du bloggade alltid hos barberaren? Det förklarar saken ;) Barberade mig själv förra veckan faktiskt. Hade jag tjänat 3 ggr mer hade jag gjort det varje vecka, lätt.

    By Anonymous Harald, at torsdag 5 november 2009 kl. 00:49:00 CET  

  • Tja, vad som orsak och verkan kan man ju diskutera. Men kovariansen är väl ganska slående ändå? Mycket skägg och lite bloggande de senaste månaderna.

    Barberare! Det var det värsta - i Sverige? Minns att nån rakade mig med sån där läskig rakkniv i Costa Rica en gång - ganska obehagligt har jag för mig... Kan de ha använt eld också för att ta bort öronhår?

    By Blogger Torkel, at torsdag 5 november 2009 kl. 10:14:00 CET  

  • Helt klart en intressant teori. Jag har inte heller bloggat så värst, men allt i skäggväg som jag lyckas odla är lite simpla moppe-fjun. Inget som man gärna visar upp stolt för de stora massorna - om man inte är 15 år då förstås. Men sist jag kollade var jag lite äldre.

    Vi vill gärna ha bilder på miraklet! :)

    By Blogger Jens, at tisdag 10 november 2009 kl. 07:43:00 CET  

  • Sådärja, det tog lite tid men nu är det fixat!

    Det går nu att beskåda mitt glesa getskägg på profilbilden :)

    Det är lite trivsamt att kunna stå och dra sig i mustaschen eller riva sig i skägget medan man funderar på nåt lämpligt att säga faktiskt.

    By Blogger Torkel, at måndag 30 november 2009 kl. 22:12:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream