onsdag 13 maj 2009

Lilla Broloppet

Aj då.

Ikväll gick årets upplaga av Lilla Broloppet. Jag sprang lugnt och kände att det gick rätt bra. När jag kom till upploppet kom nån spurtande bakom mig och jag hade krafter kvar att ta upp och vinna målstriden. 6 km på under 30 minuter! (29:37 - målfilm snart?) Jag var jättenöjd!

Ända tills jag nu kollar förra årets resultat och inser att jag inte alls blivit snabbare - då sprang jag på 28:04. Aj då, var tog resultatet av träningen vägen? Fast jag har legat på latsidan de senaste veckorna så jag får väl skylla på det.

2 Comments:

  • Det är fortfarande bra att springa 6km under 30 minuter. Hatten av skulle jag säga! :)

    By Blogger Jens, at söndag 17 maj 2009 kl. 10:55:00 CEST  

  • Marianne kom förbi och peppade mig lite nu. De har ju sprungit Göteborgsvarvet i helgen några här.

    Just nu är jag riktigt sugen på att anmäla mig till nästa Göteborgsvarv faktiskt! Lagom längd: inte maraton men ändå en rejäl utmaning :)

    By Blogger Torkel, at måndag 18 maj 2009 kl. 12:59:00 CEST  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream