fredag 5 december 2008

Staketet lagat


Sådärja, så har man gjort rätt för sig!

4 Comments:

 • Härligt!

  Kul att snickra lite då och då. Du är välkommen hem hit med dina nyförvärvade kunskaper :)

  By Blogger Jens, at måndag 8 december 2008 kl. 11:05:00 CET  

 • Du, jag har sett vilka hobbyprojekt du har för dig Jens! Jag slår sönder ett staket och lappar ihop det igen. Du gör det samma med ett kök och en bärande vägg...

  Men visst kommer jag gärna och hjälper till lite med det jag kan :)

  Jag var nära att köpa en svets igår förresten. 399:- på Jula. Men så pratade jag lite mer med försäljaren och insåg att det nog är.. olämpligt.. att svetsa i en lägenhet. Dessutom rekommenderade han MIG- och inte el-svets för de små plåtbitar jag vill foga samman.

  By Blogger Torkel, at tisdag 9 december 2008 kl. 10:35:00 CET  

 • Aha, en svets! Vad an detta?

  Svetsa är kul, men det är inget jag skulle göra inne i en lägenhet. Men jag har allt stött på sådana människor också! :)

  Själv sitter jag hemma med årets förkylning, i en magnifik kombination med feber. Perfekt tajmat med alla hantverkare som far in och ut i huset. Inte mycket till vila är jag rädd... Ska bli väldigt kul att se det färdiga resultatet, men vissa dagar känns det långt bort :)

  By Blogger Jens, at tisdag 16 december 2008 kl. 20:02:00 CET  

 • Jasså du går och blir sjuk sista dagarna på Saab. Själv trodde jag att jag skulle få vinterkräksjukan efter julfesten - fatta kombinationen 2000+ glada människor i en hangar och ett supersmittsamt virus som härjar i landet. Men det slapp jag - eventuellt illamående dagen efter får skyllas på alkohol och inte virus.

  Såklart ska man ha en svets. Minns Lennarts kloka ord vid fikat: en riktig man har en svets eller hur var det?

  By Blogger Torkel, at torsdag 18 december 2008 kl. 09:35:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream