torsdag 23 oktober 2008

Datadumheter 2: Google Chrome kraschar

Och datadumheterna slutar inte där, när jag väl installerat Java-skräpet och går tillbaka till Google Chrome (min favvo-webläsare för tillfället) möts jag av:

 

Alla fönster har kraschat. Samtidigt. "Aw, snap!" är allt den har att säga till sitt försvar. I en webbläsare som har partitionering mellan fönster och tabbar som ett av sina främsta försäljningsargument. Den här irriterar mig särskilt eftersom jag googlade lite och inte kunde hitta någon annan som drabbats av samma sak. Och då måste man ju dela med sig, så att nästa sökande kan finna. Ergo dagens poster.

4 Comments:

 • Tjo!

  Du har inte gjort kopplingen JAVA-uppdatering -> totalhaveri?

  Annars måste jag ju säga att det är svårt att bli förbannad när man får en så _söt_ feldialog presenterad till skillnad från en random 32-bitars minnesadress som brukligt är.

  By Anonymous Anonym, at fredag 24 oktober 2008 kl. 16:36:00 CEST  

 • Jag gillar Java, därför har jag höga förväntningar och blir lessen när de är dumma. Google borde också göra sitt jobb bättre tycker jag.

  Söt och söt, även om failwhale från twitter tydligen blivit kult betyder det väl inte att folk blir glada när de ser den?

  Nu ska jag flytta pc till teven och koppla in macbooken till skärmen vid skrivbordet. Jobbiga windows-only saker får skötas via vnc eller rdp.

  By Blogger Torkel, at fredag 24 oktober 2008 kl. 21:26:00 CEST  

 • Den där kraschen får du nog skylla dig själv för. Det står säkert någonstans att du ska stänga ner chrome medan du uppdaterar java.

  Även om slottet är byggt på berggrund så kan du inte räkna med att det står stadigt om du helt plötsligt byter ut berget mot ett annat. Ganska precis som att man inte kan räkna med att den stationära datorn fortsätter tuffa på medan man byter eluttag. :-D

  By Anonymous Anonym, at söndag 26 oktober 2008 kl. 15:37:00 CET  

 • Jo, det är klart, när jag installerade Java kan jag kanske inte skylle just den kraschen på Google Chrome..

  Fast den kraschar på samma sätt rätt ofta annars också, och så ofta uppdateras ju inte Java som tur är!

  By Blogger Torkel, at måndag 27 oktober 2008 kl. 10:53:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream