lördag 3 maj 2008

I stället för att sova

Jag har lätt för att gå in i saker. Alldeles för lätt faktiskt. Som ikväll: imorgon ska jag orientera (vann ett specialpris i träningstävlingen på jobbet). Jag borde sova, men jag skulle bara kolla en sista sak på datorn bara...

Och så hittar jag det här:Det kommer från en sida som heter Presentation Zen, jag läser massor med bloggar och nyheter via Google Reader, men det är inte ofta något är så bra att jag fastnar i 76 minuter i sträck.

Hoppas jag inte springer vilse av trötthet i morgon!

Uppdatering
När jag ändå är igång och länkar till gripande externa videor måsta jag bara tipsa om den här också:

4 Comments:

 • För er som undrar hur det gick för Torkel ute i skogen:
  http://www.obasen.nu/winsplits/online/sv/default.asp?page=table&databaseId=9388&categoryId=39

  Bra jobbat Torkel!

  /Johan & Emma

  By Blogger Unknown, at lördag 3 maj 2008 kl. 15:06:00 CEST  

 • Oj va snabbt ni kollade det! Kul att leka med resultatet och se var man bommade: vi vinner alla tre placeringar om man tar bort bomtider!

  By Blogger Torkel, at lördag 3 maj 2008 kl. 17:33:00 CEST  

 • Fascinerande tal av Randy Pausch! Få se nu vad jag hade för drömmar när jag var liten...

  By Blogger Daniel, at måndag 5 maj 2008 kl. 21:43:00 CEST  

 • Visst är det gripande!

  Cancer i bukspottskörteln. Han hade det, Steve Jobs har det (inte elakartad som tur är), och Patrick Swayze (stavning? han i Ghost och Dirty dancing...) har det också läste jag igår nånstans. Det är trots allt en väldigt ovanlig cancerform, drabbar den bara kändisar?

  By Blogger Torkel, at tisdag 6 maj 2008 kl. 10:49:00 CEST  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream