onsdag 5 mars 2008

Jens svensexa - Nu med Film!

Det var meningen att det skulle vara en film här!

Jag filmade hela svensexan i lördags, klippte ihop filmmaterialet i söndags (trots att jag var både förkyld och febrig), och så klickade jag på knappen "publish to YouTube" i iMovie. Men filmen hamnade aldrig på YouTube! Det står något om "terms of use violation", och att de inte vill ha filmer som är längre än tio minuter (filmen blev nästan 20 minuter). Jag försökte igen igår, men det gick fortfarande inte.

I alla fall: Jens ska gifta sig. I Åre gamla kyrka på lördag.

Grattis Jens och Caroline!

(Om jag lyckas få YouTube att acceptera filmen så lägger jag upp den här då, kanske kan jag dela upp den i två delar?)

Uppdatering 080311:
Uppdelad i två delar gick det äntligen att få YouTube att acceptera filmen!

3 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream