tisdag 26 februari 2008

Nalle-fika

I torsdags var jag med Sofie på jobbet. De har en tradition på Saab att man ska bjuda på fika när man får barn. De sa att man kunde ta med sig barnet också, så det gjorde jag. Jag fick en röd lapp där det stod Eskort att fästa på vagnen. På Saab kommer inte ens en bebis in utan besöksbricka men cyklar stjäls minsann ändå därinne, tänkte jag.

Det var riktigt kul att visa upp Sofie på jobbet. Hon skrek bara lite, och jag lyckades lugna henne. Jag kände mig rätt stolt när jag höll henne och alla tittade på henne och sa så sööt hon är! och så mycket hår hon har!Det heter inte nalle-fika för inte. Jobbarkompisarna gav Sofie en nalle med en fin haklapp med namnen på alla som ville vara med och gratulera. Eftersom alla på listan skänkt lite pengar och listan var rätt lång räckte pengarna tydligen till mer än bara nalle. Det var två paket med kläder och dessutom ett presentkort. Tack, tack! sa jag, och Ki tyckte också kläderna var fina när jag visade de för henne. Men vi funderade på om det var min chef, sekreteraren, eller kanske chefens fru som köpt kläderna?

3 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream