måndag 4 februari 2008

Barn växer

Nu är Sofie så här stor:Tre månader om några dagar är hon. När jag tittar på henne och skrattar så skrattar hon tillbaka. Vi tittade på filmer från när Linn var liten, och hon kröp när hon var fem månader. Det kommer bli kul i sommar!

6 Comments:

 • Av någon underlig anledning så har jag ända sedan jag hörde att ni skulle få ett till barn gått och tänkt mig att ni skulle få "en till" Linn. Det är ju en helt orimlig idé, men det är väl bristen på fantasi som gjorde att jag tänkte så. Ju fler bilder jag ser på Sofie, desto mer inser jag hur fel jag hade. Sofie är ju en helt egen liten person, även om hon liknar båda sina föräldrar och sin storasyster.

  Det ska bli kul att få träffa henne någon gång i framtiden. Tills dess får jag nöja mig med att följa hennes utveckling här. Ni får klappa Sofie från mig. :)

  By Blogger Daniel, at onsdag 6 februari 2008 kl. 22:55:00 CET  

 • Men de är ganska lika också på många sätt, eller?

  Vi ser ofta en liten Linn kika upp på oss när vi tittar på Sofie. Fast visst är de olika personer!

  Vi klappar Sofie från dig. Rättare sagt: Ki klappar. För tillfället skriker Sofie högt så fort hon ser mig :)

  By Blogger Torkel, at söndag 10 februari 2008 kl. 21:50:00 CET  

 • "För tillfället skriker Sofie högt så fort hon ser mig "

  Ojdå. Är det bara en fas i bäbisars utveckling eller är det ett tecken på att du borde jobba mindre? ;)

  By Blogger Daniel, at måndag 11 februari 2008 kl. 11:15:00 CET  

 • Hon skriker för att pappa är moderat, hehe

  By Anonymous Anonym, at onsdag 13 februari 2008 kl. 23:00:00 CET  

 • Hon skriker för att jag jobbar för mycket och när jag är hemma är jag med Linn, inte henne. Tror BVC-sköterskan.

  Men Linn var likadan när hon var liten, och då var jag hemma med henne hela tiden de första tre månaderna och mer än nu tiden därefter. Så jag tror nog det är min ickebefintliga bröstmjölk och mammalukt som avgör. Eller så är det mina politiska åsikte, vem vet :)

  By Blogger Torkel, at torsdag 14 februari 2008 kl. 08:52:00 CET  

 • Hej, Torkel o Ki önni

  Jag brukar komma här att kolla Linn och Sofie eftersom de är supergulliga! De är så vakra och söta!
  Varje gång när jag ser era bilder blir jag glad och vill också föda barn..Fyra barn..Teeheehee...
  Jag vet att Ki inte tror mig men vi får se ..
  Ha det bra och vi hörs!

  ---Jeong Lim---------

  By Anonymous Anonym, at måndag 18 februari 2008 kl. 18:05:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream