onsdag 30 januari 2008

Osannolikt

Jag hittade cykeln imorse!

Den stod i ett annat cykelställ, bara 100 meter från huset där jag sitter. Fast åt fel håll, så jag kan inte ha ställt den där av ren tankspriddhet (enligt flera källor kan jag tydligen vara synnerligen tankspridd).

Det där cykelstället som cykeln stod i har jag aldrig gått förbi förut. Men imorse lämnade jag in bilen för service och lite reparationer (det står "check engine" i displayen ibland, tänkte det var dags att fixa det). På väg tillbaka från verkstan gick jag in genom en helt annan grind än jag brukar. Och där stod alltså cykeln.

Eftersom jag lämnade bilen på verkstan hade jag ställt in mig på att gå från jobbet i kväll. Men nu kan jag cykla. Så i stället för att gå hem idag gick jag hem igår, inte en meter mer än jag ändå tänkt gå.

Osannolikt.

3 Comments:

 • Kul för dig! Tips från mig är att hädanefter låsa cykeln!

  By Blogger Daniel, at onsdag 30 januari 2008 kl. 10:11:00 CET  

 • Cykeln är låst. Varje dag. På jobbet också.

  ..det drar 30 sekunder från min dör-till-dörr-tid till jobbet :(

  By Blogger Torkel, at måndag 11 februari 2008 kl. 19:16:00 CET  

 • Lite sent ute med kommentar här men, jag hörde om fler som råkat ut för exakt samma sak fast vid höghuset. En på min sektion hade sin cykel olåst, sedan blev den stulen inne på området. Efter några veckor hittar han den igen inne på området, men då sitter det ett hänglås på den så att man inte ska kunna sno det?! Hur smart är den här boven ... Vad är det för folk som snor på sin arbetsplats?!

  Nåväl, jag åker buss. Ibland kommer inte bussen, men det beror inte på stöld - det beror på att bussarna inte underhålls och går sönder.

  Nej, jag är inte bitter.

  By Blogger Jens, at onsdag 27 februari 2008 kl. 22:08:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream