torsdag 22 november 2007

Heja Ki!

Ki klarade första kursen på sjuksköterskeprogrammet. 40% fick underkänt men hon klarade tentan och har fått godkänt på kursen.

Vi firade med sushi. Och så fick hon blommor av mig.

Heja Ki, hurra, grattis!

(Jag gjorde allt utom riset. De tittade klentroget på mig när jag berättade att jag lagat maten när jag hade med mig sushi till jobbet som matlåda en gång - men det är faktiskt oftast jag som gör sushi hos oss. Det passar mina pilliga fingrar tror jag.)

4 Comments:

 • Grattis Ki!

  Sluta ljug Torkel - det är fortfarande ingen på jobbet som tror på dig vad gäller sushi :)

  By Blogger Unknown, at fredag 23 november 2007 09:42:00 CET  

 • Visst är hon duktig!

  Och hör nu här, Jens: har inte jag stått och lagat sushi när du var här, och så du sett det till och med? Jag får väl filma och lägga upp videon på YouTube nästa gång jag gör sushi, för att bevisa min sushikunskap :)

  By Blogger Torkel, at lördag 24 november 2007 11:10:00 CET  

 • Ja, Vilken prestation Ki att du klarade kursen. Med tanke på att du hamnade i jättedålig grupp, inte behärskar svenska lika bra som dina kurskamrater, och varvhelt ovan vid den problem-baserade modellen.

  Svärmor är jättestolt!!
  Lena

  By Anonymous Anonym, at söndag 25 november 2007 16:53:00 CET  

 • Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  By Anonymous Anonym, at måndag 1 september 2008 11:52:00 CEST  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream