torsdag 25 oktober 2007

Uppsala

Vi var i Uppsala i helgen som gick. Farfar fyllde år så vi tog tillfället i akt och tog tåget upp till vår gamla hemstad. Tågresan dit gick jättesmidigt (när biljetten väl var bokad via sj.se). Det går ett direkttåg från Linköping till Uppsala som var fräscht och bra.

Farfar fick en bok av Johan Norberg (Till Världskapitalismens Försvar) i present. Den är lite kortare än När människan skapade världen, men presenterar samma härliga tankar. Farfar fick också en DVD-film (DaVinci-koden), för att vara säker på att åtminstone en av presenterna skulle bli uppskattad direkt.

När vi väl var i Uppsala passade vi såklart på att träffa åtminstone några kompisar. Så i lördags var jag hemma hos Claes och spelade Warhammer. Någon kanske minns att jag spelade Warhammer i våras också? Då berättade jag, förutom att Warhammer är kul, att jag aldrig brukar vinna. Men i lördags vann jag och det kändes bra - första vinsten på fyra år eller vad det kan bli.

Hemresan hade jag bokat med byte i Sala. Det var synd för det var både sämre tåg den vägen och dessutom väldigt många som ville åka.

Vet ni att bloggen har fyllt ett år? Wow, vad tiden går! Det här är bloggpost nummer 89, så jag har snittat lite mer än ett inlägg i veckan. Och bilderna på flickr blir bara fler och fler, jag laddade upp nya ikväll. Här är en härlig bild på Linn från i sommras.

2 Comments:

  • Synd att jag och Eva inte var i Uppsala den helgen. Vi får ses vid något annat tillfälle istället; vi kommer nog t.ex. gärna vilja träffa Linns lillasyster när hon kommer till världen. :)

    By Blogger Daniel, at måndag 29 oktober 2007 kl. 15:31:00 CET  

  • Ja, det måste ni göra! Och så får du ta med din bra kamera och ta kort. Du såg att det är din bild på Linn som jag använde? :)

    Jag funderade lite på om jag skulle lägga upp den - jag hade ju en integritetspost för ett tag sen där jag lovade Linn-bild-fri blogg. Men sen tog jag en ändå där hon är lite lagom maskerad av lek-lådan. Och när hon i magen tittar ut lär det ju bli fler bebisbilder på bloggen i alla fall.

    By Blogger Torkel, at tisdag 30 oktober 2007 kl. 21:56:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream