onsdag 20 juni 2007

Midsommar

Imorgon bitti åker vi till Runnö för att fira midsommar. Runnö är en ö i Kalmarsund där Linns farfars farfar byggde en stuga. Runnöstugan har gått i arv längs andra släktgrenar än vår sen dess, men pappa brukar fira midsommar där fortfarande. Ska bli härligt att komma dit igen! Det var tre år sen vi var där senast och det ska bli skönt att sitta inne, slappna av, läsa böcker och titta ut på vädret. Det ska ju tydligen regna hela helgen så det gäller att ställa förväntningarna på rätt höjd.

Imorse var vi på ultraljud igen. Det är en härligt livlig liten krabat som simmar omkring där inne i magen. Vi fick inte reda på om det är en han eller en hon, men de extremiteter som barnmorskan lyckades se satt på rätt ställe. Vi såg hur magen guppade när det kom en spark där innifrån.

Jag och Ki hade slått vad: om det blev en flicka så skulle Ki få inreda om arbetsrummet till ett flickrum åt Linn helt utan att jag la mig i. Om det blev en pojke så skulle vi åka på weekendutflykt till St. Anna Skärgård. Vi har inte pratat om hur det blir med vadet, men kanske kan vi inreda Linns flickrum tillsammans och åka på dagsutflykt till skärgården?

3 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream