tisdag 12 juni 2007

Integritet

Ikväll har jag arbetat med bilder, flickr-sidan är uppdaterad.

Efter de nya bilderna låg uppe tittade jag lite på hur mycket bilder som egentligen låg uppe och vilka som har rätt att se vad. Och så ändrade jag en del rättigheter. Integritet är alltid viktigt och nu ligger jag dessutom ute med mitt namn på en hel del exjobbsanonser. Vem vet vem som blir sur på vad. Det låg en hel del gamla bilder uppe som vem som villa kunde se. Nu är alla utom de senaste bilderna skyddade och går bara att se om man har ett konto och jag lägger till att det kontot har tillgång till bilderna.

Antagligen har en del bilder från bloggen och en del länkar gått sönder i och med detta. Säg till om ni tycker något är trasigt!

1 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream