lördag 17 februari 2007

Bilder på lägenheten

På allmän begäran har jag lagt upp bilder på lägenheten!De är tagna i morse och vi har inte städat innan jag tog dem så det ser ut som det brukar se ut hos oss en lördagmorgon.

Den här helgen är vi lite sura på vår granne; han har klagat på att vi haft barnvagnen i trappen. Han har också konsekvent flyttat barnvagnen så den stått med ena hjulet framför vår dörr så det varit svårt för oss att komma ut. Han har visserligen i någon mening rätt - enligt lagen om brandskydd (eller vad den kan tänkas heta) får man inte ha barnvagnar i trapphus. Men det är en lag som de flesta tycker är löjlig och inte bör föjlas annat än om det skulle bli problem med för många barnvagnar på för liten yta, har jag resonerat. Men så tycker alltså inte han.

Vi har sen igår barnvagnen i hallen inne i vår lägenhet, och en granne vi inte tycker om i lägenheten bredvid.

I förmiddags köpte vi presenter på stan. På söndag om en vecka åker Ki och Linn Li till Shanghai. De ska vara borta mer än en månad. Kis systrar ska få varsin glasskål, systern i Japans man ska få en pläd och systern i kinas man ska få en flaska fint vin. Ki köpte ett smycke till sin mamma redan i julas. Lilla Dojeong, Linn Lis kusin i Shanghai, ska få en haklapp och en mattröja.

Det ska inte bli kul att vara i Sverige ensam när de är borta. SAAB tillåter -50 till +50 timmar i flextid så jag ska jobba hårt och vara hemma mycket när de kommer tillbaka.

6 Comments:

 • Välkomna till Uppsala näst helg! Mamma, farmor, Lena

  By Anonymous Anonym, at lördag 17 februari 2007 kl. 17:09:00 CET  

 • Kom på att jag glömde säga en sak: Harald var här igår och hämtade nyckeln. Nyklippt (kort). Verkligen snyggt. En helt ny kille!! (hoppas Harald läser det här...)

  By Anonymous Anonym, at lördag 17 februari 2007 kl. 17:12:00 CET  

 • Oj Oj! Det visste jag inte! Ska kolla hans blogg, hoppas han lagt upp bilder :)

  By Blogger Torkel, at lördag 17 februari 2007 kl. 20:42:00 CET  

 • Hallå i Linköping!
  Sitter hemma på Stigberget och är lite sjuk. Kollar på er blogg för att se hur ni har det. Linn verkar ju trivas utmärkt, kör tåg och sover i omöjliga ställningar. Vilken fin lgh ni har! Ljus, verkar bra plan, och fint med det ljusa träet. Utemiljön verkar också bra. Jag ser fram emot att komma och hälsa på. Att få busa lite med Linn, det längtar jag efter! Hälsar Öjjan

  By Anonymous Anonym, at måndag 19 februari 2007 kl. 11:18:00 CET  

 • Jag suger åt mig!

  "Flytta barnvagnen så att ena hjulet är framför er dörr."

  Ojoj, vilken härlig kille. Man måste i alla fall ge honom att han är pedagogisk i sin kritik ...

  Men vet han verkligen vem han muckar med? Vet han inte att du är Uppsalamästare i psykotiska arglappar?

  By Blogger bh, at måndag 19 februari 2007 kl. 18:03:00 CET  

 • Tråkigt att du är sjuk, hoppas du är bättre nu. Busa med Linn får du göra till helgen, Öjjan!

  Det där med psykotiska arglappar funkar inte så bra om man är enda barnfamiljen i huset, i vart fall inte om man vill vara anonym..

  By Blogger Torkel, at tisdag 20 februari 2007 kl. 22:03:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream