onsdag 3 januari 2007

Här ska vi bo från 1 februari

Vi var i Linköping idag för att titta på två tänkbara hyreslägenheter. En är gammal och ful. En är nybyggd och fin. Valet blev alltså inte så svårt. Den nya lägenheten är visserligen dyrare, men det får det vara värt.

Det kunde nog finnas lite mer att orda om saken, men eftersom jag är förkyld och har varit i Linköping hela dagen för att titta på lägenheter får det vänta till en annan gång.

Här är en video från lägenheten vi fastnade för:

6 Comments:

 • Det såg ju jättefint ut! Ljust och stort. Synd bara att det är så långt bort. ;)

  By Blogger Daniel, at torsdag 4 januari 2007 kl. 22:01:00 CET  

 • Ja, långt bort är det. Man tar samma tåg du tar norrut till Gävle, det går söderut hela vägen till Linköping. Men det tar tre timmar.

  Vi tycker om lägnehtetn och är glada. Men jag är lite orolig för att hyran är så hög att vi kunde ha köpt en bostadsrätt i stället.. 7500 eller nåt går den på per månad. Sjukt dyrt faktiskt.

  Vi var grymt otaktiska när vi tittade i förrgår har jag kommit på. Jämförde två lägenheter samtidigt där den ena kostade 30% mer; klart man vill bor där!

  By Blogger Torkel, at fredag 5 januari 2007 kl. 09:41:00 CET  

 • Pratade med Ki-jättekul-och hittade denna intressanta sida. Den blir genast bokmärke.
  Roligt att du hittat ett nytt jobb som verkar bra, roligt också att Ki klarat sitt prov och kan gå vidare med högskolestudier. allt går er väl i händer.
  Lägenheten verkar fin fast dyr. Vi kommer och inspekterar när ni hunnit bli varma i kläderna och Ki varit hemma i Kina. Men ni är också välkomna hit. Vi har renoverat köket, så vi har också något nytt att visa upp.
  Roligt också att se film på Linn-Li! Hon har vuxit och blivit mer flicklik! Många hälsningar från Eskilstuna!

  By Anonymous Anonym, at fredag 5 januari 2007 kl. 20:30:00 CET  

 • Kul att du hittat bloggen, Anna!

  Jag och Ki pratar heminredning för glatta livet nu. Vi har till och med börjat prenumerea på Sköna Hem. Jättekul om ni kommer till Linköping nån gång under våren, annars kommer vi gärna till er också!

  Lena har gett adressen till bloggen till Mormor och Morfar i Varberg också. Jag måste tänka mig för nu innan jag lägger upp något, med så många som läser :)

  By Blogger Torkel, at lördag 6 januari 2007 kl. 17:41:00 CET  

 • Är det för sent nu för er att ändra er? Det kan ju vara lite tråkigt om ni måste lägga alla pengar på hyra. Fast det var ju onekligen en väldigt schysst lägenhet. Hoppas man kan komma ner och hälsa på sen när ni börjar få lite ordning och reda där nere.

  Ni får skrika till om ni behöver flytthjälp.

  By Blogger Daniel, at söndag 7 januari 2007 kl. 13:21:00 CET  

 • Det är bestämt och vi har tackat nej till den andra. Men vi tror vi blir nöjda, och om vi flyttar till bostadsrätt kommer bostadskostnaden öka ännu mer. Så det är bara att vänja sig.

  Såklart ska du komma och hälsa på! Ta med Eva och ha en Linnköpings-weekend :)

  By Blogger Torkel, at söndag 7 januari 2007 kl. 15:36:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream