söndag 17 december 2006

Kontraktet påskrivet!

Den första februari 2007 börjar jag mitt nya jobb som systemingenjör på SAAB Aerosystems i Linköping. Vi flyttar helgen 3-4 februari, hela lilla familjen Danielsson. Jag har arbetat på ABB Corporate Research i ett år nu som projektanställd. I valet mellan att klamra mig fast på ABB, med en möjlig doktorand-tjänst på KTH hägrande i bakgrunden, och att söka mig därifrån valde jag SAAB i Linköping.

Jag hoppas mycket på mitt nya jobb. Det ska bli skönt att komma in som nyanställd, som fast anställd. På ABB har jag tillhört kategorin exjobbare och annat löst folk, eftersom de lärde känna mig som exjobbare och.. first impressions last. Det ska också bli härligt att komma in anställd med mitt datorkunnande som viktigaste merit, eftersom det också är något jag saknat på ABB. Men sen har jag ju faktiskt stortrivts i Västerås, så det är lite tungt också att lämna allt och jag kommer sakna alla jag lärt känna på ABB.

7 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream