söndag 19 november 2006

Promenader i november

Det har varit lite trisst väder den senast tiden, massor med regn. Men ni vet väl vad vi hurtiga småbarnsföräldrar har att säga om sånt? det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Tänk att jag skulle bli en sån som bloggar så klyschigt..

Men promenader är grejer det! De senaste veckorna har bjudit på promenader den vanliga Kvarnbo-runden, men också till Hammarskog och idag tog jag tvåan till Gamla Uppsala och gick hem. Jag kände faktiskt avgaslukten när jag kom närmre Uppsala och bilvägarna tätnade.

Kvarnborundan för några veckor sen bjöd förresten på en surrealistisk mängd marschaller; de fanns överallt längs hela stigen ner förbi Kvarnbofallet:

Det måste ha varit otroligt mäktigt att gå genom ravinen när alla marschaller var tända! Varför bjuder ingen in mig till de festerna?

Fler bilder ligger uppe på flickr.

4 Comments:

 • En dag i Japan köpte jag en engelskspråkig tidning och bläddrade nyfiket igenom den för att se om det kunde vara några svenska nyheter i världspressen.

  Och det var det, en man på promenad i Jämtland hade på en fjälltopp hittat 40 par skor med ett halvt kilo margarin i varje sko.

  Tänk om ni hittar en sån grej? Då är man nog glad att man inte var med på festen ...

  By Blogger bh, at måndag 20 november 2006 kl. 05:24:00 CET  

 • The Teen Sex Information Program (TSIP) of Planned Parenthood of Toronto, provides anonymous and confidential sexual health information services to Toronto-area teens ages 13 to 16 through the operation of the Teen Sex InfoLine, a peer-based phone line, Spiderbytes.ca, a sexual health web site, E-mail and MSN Messaging services.  [url=http://teens.1111mb.com/big-tit-teens-238.html]big tit teens[/url]
  [url=http://teens.1111mb.com/barefoot-teens-239.html]barefoot teens[/url]
  [url=http://teens.1111mb.com/teen-clothes-240.html]teen clothes[/url]
  [url=http://teens.1111mb.com/teenz-241.html]teenz[/url]
  [url=http://teens.1111mb.com/model-teen-242.html]model teen[/url]
  [url=http://teens.1111mb.com/teenmodels-243.html]teenmodels[/url]
  [url=http://teens.1111mb.com/pink-teen-series-244.html]pink teen series[/url]

  By Anonymous Anonym, at torsdag 23 november 2006 kl. 21:24:00 CET  

 • Hej, Den där ljusfesten vid Kvarnbo var tydligen hur häftig som helst. Hans-Örjan var där med Olle, Sofia, Daniel. Jag skulle gärna vilja vara med nästa år. Tror det är något Montessoriskolan, Hågaby, ordnar

  By Anonymous Anonym, at fredag 1 december 2006 kl. 08:49:00 CET  

 • Aha! Mysteriet är löst: montessori-elever och inga tempelriddar-riter!

  By Blogger Torkel, at fredag 1 december 2006 kl. 22:14:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream