torsdag 14 september 2006

Sjuk..

Isch. Det blev som "dom" sa att det skulle bli.. "först börjar hon på dagis, sen blir hon sjuk, sen blir du sjuk - fast mycket värre än hon"

Och det var alltså precis det som hände. Först började Linn på dagis. Sen blev hon lite snorig och hängig och var borta från dagis tre dar, den sista var hon frisk - dagisregel: minst en dag frisk hemma. Sen fick jag yrsel och sen blev jag förkyld. Och nu har jag fått en sekundärinfektion i ytterörat (det har svullnat upp och ser så knäppt ut att jag inte vill ta kort på det och lägga upp).

Min pappaledighet består nu av att ligga i sängen eller sega fram dagen framför datorn, knaprandes omväxlande alvedon, ipren och antibiotika. Huvudvärken är det jobbigaste (ipren hjälper en del, alvedon nästan inte alls), och att jag är så trött.

Min plan idag: installera nåt dataspel och försvinna från verkligheten.

technorati tags:, , , , ,

Blogged with Flock

1 Comments:

  • Haha,

    Anledningen till att Sverige har världens näst högsta livslängd kanske är att alla barn går på dagis så att hela befolkningen ständigt utsätts för alla virus som finns och därför går runt med ständigt uppdaterade immunförsvar?

    By Anonymous Anonym, at söndag 17 september 2006 kl. 13:12:00 CEST  

Skicka en kommentar

<< Home


 
www.flickr.com
Torkel Danielsson's items Go to Torkel Danielsson's photostream